Menu Sluiten

Leveranciers Reptiles Belgium Kontich

Uw leverancier voor terraria en palludaria. Stipt onderhoud gegarandeerd. Zorg voor een aangename sfeer in de lobby of uw wachtkamer. 100% aftrekbaar als bedrijfsonkost, indien van toepassing in de werkomgeving.

Ontdek de wereld van reptielen bij Amfibia

Verheug u op een spannende reis door de wereld van de reptielen, exotische dieren en insecten bij Amfibia, dé toonaangevende speciaalzaak voor gifkikkers, boomkikkers, hagedissen, kameleons, schildpadden en nog veel meer, strategisch gelegen tussen Antwerpen en Mechelen. Wij hebben alles in huis om de hartstocht van elke reptielenliefhebber te doen oplaaien. Als passievolle kenners in het veld, staat ons vakkundig team steeds klaar om u met plezier uitleg en advies te geven over onze uitgebreide collectie.

Nieuwe ontdekkingen elke week bij Amfibia

In onze winkel valt er altijd iets te beleven. Elke week verwelkomen we nieuwe dieren en exotische planten, zodat onze klanten telkens kunnen uitkijken naar nieuwe ontdekkingen. Bovendien zijn we goed bereikbaar, met ruime parkeermogelijkheden en zelfs open op zondag, ideaal dus voor een leerrijk familie-uitstapje. En laten we vooral niet vergeten: Amfibia is ook verdeler geworden van Nekton gecko voeding, een kwaliteitsvol product dat perfect van pas komt voor uw gekko”s.

Meer dan alleen verkoop bij Amfibia

Maar onze service gaat verder dan alleen de verkoop. Voor diegene die thuis een eigen exotisch paradijs willen creëren, hebben we een assortiment inrichtingsmateriaal, terraria, en paludaria. Sterker nog, als je bij ons een paludarium aankoopt, richten we deze zelfs gratis voor jou in! Je betaalt alleen voor het materiaal. Een aanbod dat net zo uniek is als onze winkel zelf.

Bezoek Amfibia voor een unieke ervaring

Kortom, Amfibia is de plek voor iedereen met een voorliefde voor reptielen en amfibieën. Kom gerust langs om rond te neuzen in onze winkel, of neem een kijkje op onze informatieve website voor meer details over ons aanbod. Bij Amfibia streven we ernaar om de beste ervaring te bieden aan elke klant – zowel in onze winkel, als op onze website. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

8734767
8734767

Meer info

tags: Aankoop Reptielen – Dierenwinkel – Handelaars Reptiles Belgium Kontich – Leveranciers Reptiles Belgium Kontich – Reptielen – 

Wenst u meer info over leveranciers reptiles belgium kontich kijk dan vlug op http://www.amfibia.be | Leveranciers Reptiles Belgium Kontich

Ontdek AMFIBIA: Jouw Top Keuze voor Reptielen in Kontich

Zoek je naar een betrouwbare leverancier van reptielen in België? Dan moet je zeker AMFIBIA in Kontich ontdekken. Dit bedrijf staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en deskundige service. Laten we eens dieper ingaan op wat AMFIBIA zo speciaal maakt en waarom het jouw eerste keus zou moeten zijn als het gaat om de aankoop van reptielen.

Waarom Kiezen Voor AMFIBIA?

Bij AMFIBIA begrijpen we dat elke reptielenliefhebber unieke behoeften heeft. Of je nu een beginner bent of een ervaren herpetoloog, wij hebben de expertise en de inventaris om aan jouw wensen te voldoen. Onze passie voor reptielen is duidelijk zichtbaar in elk aspect van onze bedrijfsvoering, van zorgvuldig geselecteerde dieren tot gepersonaliseerde adviesgesprekken.

We bieden niet alleen een breed scala aan reptielen, van schildpadden tot slangen, maar ook alle benodigdheden die je nodig hebt om je nieuwe huisdier een gelukkig en gezond leven te bieden. Denk hierbij aan terraria, voedingssupplementen en andere verzorgingsproducten.

Kwaliteit en Deskundigheid

De kwaliteit van onze reptielen is iets waar we bij AMFIBIA bijzonder trots op zijn. Elk dier dat wij verkopen is gezond, goed verzorgd en afkomstig van verantwoorde kwekers die dezelfde hoge standaarden hanteren als wij. Wij begrijpen dat het welzijn van de dieren voorop staat en streven ernaar dit in elke fase te waarborgen.

Bovendien is ons team zeer deskundig. Heb je vragen over de verzorging, voeding of het gedrag van je reptiel? Geen probleem! Onze medewerkers staan klaar om je met raad en daad bij te staan. Hun adviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurende educatie over de laatste ontwikkelingen in de herpetologie.

Bezoek AMFIBIA in Kontich

Een bezoek aan onze winkel is meer dan alleen een shoppingtrip; het is een leerervaring. Je kunt de verschillende soorten reptielen die we aanbieden zelf zien en meer leren over hun specifieke behoeften. Dit helpt je bij het maken van een geïnformeerde keuze over welk dier het beste past bij jouw levensstijl en woonomstandigheden.

Dus, ben je klaar om de fascinerende wereld van reptielen te verkennen met een betrouwbare partner aan je zijde? Kom langs bij AMFIBIA in Kontich of bezoek onze website voor meer informatie over ons aanbod. We kijken ernaar uit om jou te helpen bij het vinden van het perfecte reptiel dat past bij jouw familie!

Ontdek zelf waarom zoveel klanten vertrouwen op AMFIBIA voor al hun reptielenbehoeften. We beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Leveranciers reptiles belgium kontich

!–StopPubText–>.